Support Personvern og sikkerhet Legg til Weply i Content Security Policy

Legg til Weply i Content Security Policy

Oppdatert: 4. desember 2023

Content Security Policy (CSP) er en HTTP-svaroverskrift som er en sikkerhetsstandard utformet for å gi deg full kontroll over hvem som har tilgang til JavaScript, CSS, HTML og andre ressurser på nettstedet ditt. Den leveres som en overskrift til brukernes nettleser av webserveren din. Vanligvis begrenser CSP-erklæringer innlasting av skript og stiler til kun å gjelde ditt eget domene og eventuelle godkjente verktøy.

Hvis du har en CSP, må du legge til Weply i den for at den skal vises på nettstedet ditt.

Merk: Ta kontakt med webutvikleren, hostingleverandøren eller den som administrerer nettstedet ditt for å justere CSP-innstillingene. Siden alle servere er forskjellige, kan ikke Weply hjelpe deg med feilsøking av CSP-feil.

Legge til Weply i CSP

For standard CSP legger du til følgende i default-src.

https://app.weply.chat https://cdn.weply.chat

Hvis du har strengere retningslinjer, legger du til følgende i script-src, img-src, and frame-src.

https://app.weply.chat https://cdn.weply.chat