Koble Weply til Google Analytics

Oppdatert: 13. oktober, 2022

Før du setter i gang:

Før du setter i gang med disse trinnene, må du sørge for at du har dette klart:

Din Universal Analytics tracking ID starter på UA-

2. Klikk på Settings

Click on Settings

3. Klikk på Integrations

Click on Integrations

4. Click on Manage integrations

Click on Manage integrations

5. Sett inn din Google Analytics tracking ID

6. Klikk på Push events to Google Analytics for å lagre

Click on Push events to Google Analytics to save

Kan du ikke se chatten?

• Husk å tømme hurtigminne (cache)! I noen tilfeller kan det hende at nettsiden din ikke oppdateres umiddelbart og har en “clear cache”-funksjon.
  • Nettlesere lagrer også et hurtigminne på nettsider. Du må kanskje tømme hurtigminne i nettleseren du bruker.
    Her er noen guider for hvordan du gjør det: GoogleSafariMicrosoft Edge
  • Installerte du chatten på en staging-server? Det kan hende at chatten din ikke er konfigurert til å vises på serveren din på grunn av URL-begrensninger. Ta i så fall kontakt med kundeservice.
  • Hvis ingen av de ovennevnte fungerte, kontakt kundeservice.

Hva nå?