Support  Beste praksis Sett opp varsler når du mottar leads (Android)

Sett opp varsler når du mottar leads (Android)

Updated: October 21, 2022

Følg denne guiden hvis du vil ha et varsel hver gang du mottar et lead fra Weply. Dette gjør det enklere for deg å reagere raskt ved å kontakte en mulig fremtidig kunde med en gang du mottar informasjon om kunden

1. Åpne Gmail på datamaskinen og søk etter noreply@weply.dk
  1. Merk alle e-postmeldinger fra Weply, og klikk på Etiketter
  1. Opprett en ny etikett, du kan evt. kalle den “Leads
  1. Åpne Gmail på mobilen og klikk på Innstillinger på menyen i appen
  1. Klikk på Administrer etiketter
  1. Klikk på den nye etiketten du har lagt til. I dette tilfelle heter den Leads
  1. Merk av for alle alternativer ved Varsler
  1. Klikk deg tilbake til innstillinger. Her velger du Administrer varsler.

Vi anbefaler at du tillater alle varsler på tvers av alle alternativer, slik at du sikrer at du får alle kundehenvendelsene umiddelbart.

Nå varsles du hver gang Weply sender deg et lead. På den måten blir du raskere oppmerksom på nye leads fra Weply slik at du kan kontakte dem umiddelbart