Support Kom i gang  Installere Weply på et Wix-nettsted

Installere Weply på et Wix-nettsted

Oppdatert: 25. oktober, 2022

Før du begynner:

Før du følger disse trinnene, sørg for å ha følgende klart:

Chat integration script

Følg trinnene nedenfor for å få chatten din online.

1. Logg på Wix-kontoen din.
  2. Få tilgang til Settings på nettstedet ditt
  3. Klikk på Custom Code under Advanced Settings
  4. Klikk på + Add Custom Code som du finner oppe til høyre.
  5. Lim inn skriptet i tekstfeltet.
  6. Gi det navnet "Weply Chat"
  7. Velg All pages under Add Code to Pages
  8. Velg Body - end som plastering for skriptet.
  9. Klikk på Apply.

Kan du ikke se chatten din?

• Husk å tømme hurtigminne! I noen tilfeller kan det hende at nettstedet ditt ikke oppdateres umiddelbart og har en 'tøm hurtigminne' funksjon.
  • Søkemotorer holder også et hurtigminne over nettsteder. Du må kanskje tømme hurtigminne i nettleseren du bruker. Her er noen guider for hvordan du gjør det: GoogleSafariMicrosoft Edge
  • Installerte du chatten på en staging-server? Kanskje chatten ikke er konfigurert til å vises på serveren din på grunn av URL-begrensninger. Ta i så fall kontakt med support.
  • Hvis ingen av de overnevnte fungerte, kontakt support.

Hva blir det neste?