Support Generell Slik legger du til ferieåpningstider i profilen din

Slik legger du til ferieåpningstider i profilen din

Oppdatert: 12 juni, 2023

Før du begynner:

Label

1. Gå til din Weply-profil

Log in to your Weply account

2. Klikk på Settings

Click on Settings

3. Klikk på Chat

Click on Chat

Gå til:

A. Legg til unike dager du har stengt

1. Klikk på Add

Click on Add

2. Skriv inn en beskrivende etikett

Type a descriptive label

3. Klikk på datointervallet

Click on the date range

4. Velg de relevante datoene

Select the relevant dates

5. Klikk på Apply

Click on Apply

6. Klikk på Save

Click on Save

B. Legg til dager med unike åpningstider

1. Klikk på Add

Click on Add

2. Skriv inn en beskrivende etikett

Add a descriptive label

3. Klikk på datointervallet

Click on date range

4. Velg de relevante datoene

MERK!

Hvis du vanligvis holder stengt én eller flere bestemte ukedager, må du IKKE inkludere disse dagene i datointervallet.

Hvis du f.eks. vanligvis holder stengt i helgene, trenger du bare å ta med mandag til fredag i datointervallet og informere oss om de endrede åpningstidene på disse dagene. Hvis du tar med de normale stengedagene dine, vil de endrede åpningstidene også gjelde for disse dagene, og kundene dine vil forvente at du holder åpent på disse dagene.

Select relevant dates

5. Klikk på Apply

Click on Apply

6. Klikk på vippeknappen for å angi åpningstider for det valgte datointervallet.

Click on the toggle, to set your opening hours for the selected date interval

7. Oppdater åpningstidene dine

Systemet vårt bruker et 24-timers tidsformat.

Update your opening hours

8. Klikk på Save

Click on Save

Exampler

Connie's Flower Shop har følgende vanlige åpningstider:

Tirsdag til søndag kl. 10.00-17.00

Stengt hver mandag.

I løpet av sommeren holder Connie's Flower Shop stengt fra 1. til 8. juli, altså fra lørdag til neste lørdag.

Connie er alene i blomsterbutikken resten av juli. Det betyr at hun må stenge tidlig.

Slik er Connies Weply-profil satt opp:

For dagene med kortere arbeidstid har Connie ikke tatt med noen mandager, siden de alltid holder stengt på mandager.

Hvis hun hadde valgt mandager, ville Connie's Flower Shop ha informert besøkende på nettstedet om at de kun har åpent på disse mandagene.